Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
previous arrow
next arrow

Du kan köpa ett urval av mina bilder hos printler.com.

Om du är intresserad av någon annan bild ur Bildgalleriet som fotokonst eller som en digitalbild till tryck eller web, skickar du bara e-post med dina önskemål eller frågor, så hör jag av mig med prisuppgifter. 

Som fotokonst kan du få bilder både som canvastavlor och som fine-art prints för inramning i olika storlekar till bra priser. 

Om du skall använda bilden för tryck eller web kan du köpa dem som royaltyfria bilder vilket innebär att du är fri att använda bilden hur ofta och hur mycket du vill. Detta innebär inte att hela upphovsrätten till bilden överlåts. Den har fortfarande upphovsmannen. 

När du bestämt dig för vilken eller vilka bilder du är intresserads av som fotokonst eller till någon annan användning, skickar du e-post till mig och anger bildnummer eller bildnamn, önskad storlek, ditt namn, adress och telefon. Om det är ett företag som köper, dessutom företagsnamn och organisationsnummer. Bildnummer hittar du när du skrollar med musen över bilden. Namnet finns i infotexten i bildens underkant när du tittar på bilden uppförstorad.

Faktura skickas till dig med betalningsvillkor 30 dagar netto.