IMG_0666
IMG_1237
IMG_3240

Om mig

 

Jag föddes i Lund 1948 och där bodde jag under min uppväxt. Jag bor sedan 50 år i Staffanstorp, Skåne tillsammans med min fru Ulla. Jag utbildade mig till byggnadsingenjör något jag jobbade med mellan 1967 och 1987. 1987 fick jag möjligheten att börja en ny karriär som fotograf något som varit min hobby sedan unga år. Tillsammans med min kompanjon Anders byggde vi upp en reklambyråverksamhet som vi jobbade med fram till 2006 då vi sålde företaget. Därefter fortsatte jag med lite fotojobb och en del bokproduktion.

Som fotograf har jag arbetat med reklam och veckopress. Det har under åren blivit många mat- och produktbilder. Efter 2006 har jag framförallt jobbat med egna bokprojekt där heminredning, mat och resor ingått. Numera blir det mest naturbilder. Jag har alltid gillat att vistas i naturen och när tiden nu finns kombinerar jag detta med mitt fotointresse. Mest blir det landskaps- och macrobilder. Alla bilder producerar jag digitalt med utrustning av högsta kvalité, såväl i min studio som utanför. 

Medlem i Svenska Fotografers Förbund.

Jag driver numera min verksamhet som enskild firma. I min verksamhet ingår bl.a. bildförsäljning och bokproduktion. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skatt. 

Kontakta mig 

 
E-post: hans-ove(at)bildmedmera.se

Om det gäller en beställning av böcker eller bilder, glöm inte uppge adress och telefonnummer