Den gamla ekbacken

Posted on

Det är något speciellt med träd. Särskilt stora träd. Som en ek t.ex. De är så mäktiga och ser så självsäkra ut, speciellt när de står på en plats som denna. Här finns det en hel del liknande träd, som ser ut att vilja överglänsa varandra i storslagenhet och prakt.

För övrigt var helgen inte en av de bättre med feber på nytt och en spirande lunginflammation. Idag på morgonen läkarbesök och en ny omgång penicillin. När jag dessutom bet av en tand i lördags tyckte jag att det räckte med elände.

Nikon D800E + 24-70/2,8

2 thoughts on “Den gamla ekbacken

  1. Jag kan helt visst ana ett riktigt fint ljus runt trädet. Bara jag som gör fel eller går inte bilden att tas upp i större format?
    / Deerhunter

  2. Hej Klas. Tyvärr är det den storlek som bjuds. Det gäller att inte göra bilderna för stora då blir det långsammare. Jag skall prova att gör dem större i kommande inlägg. Det är alltid ett experimenterande innan man hittar rätt.

Comments are closed.